Kalam indah

Berkongsi ilmu

Nampaknya kemelut dan perang dingin membabitkan tiga selebriti tempatan iaitu Amyza Aznan, Emelda Rose dan Zarina Anjoulie akan terus berlanjutan untuk satu tempoh yang agak lama.

Zarina yang pada April lalu telah menuntut permintaan maaf dan pampasan sebanyak 4 juta terhadap dua orang selebriti senior iaitu Amyza Aznan dan Emelda Rosmila kini berdepan perkara sama apabila Emelda pula membuat tuntutan maaf dari nya

Namun laporan media sebelum ini menyebut tiada sebarang respons yang keluar dari mulut Amyza berhubung perkara terbabit.

Malah peguam yang mewakili Zarina memaklumkan anak guamnya sudah memfailkan permohonan supaya Mahkamah Tinggi memasukkan penghakiman terhadap Amyza yang gagal memasukkan kehadiran sejak saman difailkan.

Terbaru kolumnis terkenal Astro Gempak, Badrul Hashim melaporkan pihaknya berjaya menghubungi Amyza dan pelakon berpengalaman itu bersedia memberikan kenyataan.

Minta peguam Anjoulie hadir ke Astro untuk serahkan dokumen

“Berdasarkan nasihat yang diterima dan informasi yang baru saya ketahui melalui sebaran media pada hari semalam (25 Jun), maka saya bersedia untuk menerima dokumen dari peguam yang mewakili Zarina Anjoulie iaitu Nurul Hafidzah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *